• header

Nieuwbouw - Noorderwinkels Nagele

 

NOORDERWINKELS: Duurzaam – verrassend – Uniek

Realisatie van 18 woningen in het Rietveld dorp Nagele.

In het Centrum van Nagele, één van de groenste groendorpen van de gemeente Noordoostpolder komen 18 riante woningen. Een groot deel van deze woningen heeft een slaap- en badkamer op de begane grond. Het komt niet vaak voor dat je midden in het centrum woont nabij de voorzieningen en dat de overburen 500 meter weg wonen. Dat zou in deze ontwikkeling zo maar eens het geval kunnen zijn.

 

NAGELE, een uniek dorp met alleen maar woningen met platte daken, is 1 van de 10 groendorpen in de Noordoostpolder en compleet bedacht op de tekentafel. Een uniek dorp waarvan er in de wereld geen enkel dorp is wat er op lijkt. De naam Nagele komt van het gelijknamige eiland, dat tussen Urk en Schokland lag en in 1138 voor het eerst genoemd wordt. In de middeleeuwen is Nagele in de golven verdwenen. 

 

In de jaren vijftig is het dorp Nagele door architecten van “de Acht” en “Opbouw” zoals Cornelis van Eesteren, Aldo van Eyck en Gerrit Rietveld. Ook de beroemde tuinarchitect Mien Ruys is mede belangrijk geweest voor de stedenbouwkundige opzet van het dorp Nagele.

 

Nagele leeft:

Nagele is een mooi vitaal en leefbaar dorp. Er zijn vele faciliteiten op het gebied van sport en cultuur. Daarnaast is er nog een supermarkt aanwezig voor de alledaagse boodschappen en het multifunctioneel centrum met allerhande faciliteiten voor de deur.

Daarnaast is Emmeloord dichtbij waar een groot winkelaanbod is. Bovendien zit u met de auto binnen een paar minuten op de A6 of de A50 richting Amsterdam, Groningen, Utrecht of Arnhem. Kortom een fantastische plek om te wonen.

-----------------------------------------------------------

 

Type A

Begane grond

Deze bijzondere geschakelde twee-onder-een-kap doorzonwoning heeft een ruime woonkamer met open keuken. In de keuken vindt u standaard een kookeiland met drie ingebouwde kasten. De glazen puien aan de voor- en achterzijde van de woning zorgen voor veel licht in de woning. Ook de lichtstraat boven de keuken zorgt voor een bijzondere lichtinval (in optie sfeer).

 

Deze levensloopbestendige woningen hebben op de begane grond een ruime slaapkamer en badkamer.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en heeft standaard een hangtoilet. Optioneel is een 2e wastafel of bad mogelijk.

 

In de berging vindt u de aansluiting voor wasmachine, droger, overige technische installaties en is er nog voldoende bergruimte. Deze geïsoleerde berging is ook van buiten af te betreden.

 

1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn nog twee royale slaapkamers te vinden. Eventueel een 2e kleine badkamer is in de optiesfeer bespreekbaar.

 

-----------------------------------------------------------

 

Type B

Begane grond

Deze royale hoekwoning is ruim van opzet. Via de zijkant van de woning komt u in de gang van waar u toegang heeft tot de keuken en de woonkamer. Deze staan in een open verbinding met elkaar.

De ruime woonkeuken heeft standaard een schiereiland en drie inbouwkasten.

 

De achterzijde van de woning is bijna geheel voorzien van glas. Dit zorgt voor een enorme lichtinval in deze ruimte.

Het verplaatsen van de keuken is in overleg mogelijk.

 

In de doorgang van de woonkamer naar de keuken bevindt zich de toegang tot een inpandige bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting.

Onder de trap is daarnaast extra bergruimte voorzien.

 

Via de bijkeuken is ook toegang tot de van buitenaf bereikbare berging.

 

1e verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. In de hoofdslaapkamer is een riante opstelruimte voor een kastenwand bedacht. Een ideale plek voor kleding en extra bergruimte.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en heeft standaard een hangtoilet. Optioneel is een 2e wastafel of bad mogelijk.

 

-----------------------------------------------------------

 

Type C

Begane grond

Dit type is uniek omdat er maar 1 van dit type in het project aanwezig is.

De woning is een afgeleide van type B maar verschil zit in de toegang van de positie van de trap. Ook bij dit type is het mogelijk om de positie van de keuken te wijzigen.

 

Bij deze woning komt er door de achtergevel van glas enorm veel licht de woning binnen.

 

1e verdieping

Op deze verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers en een badkamer.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en heeft standaard een hangtoilet. Optioneel is een 2e wastafel mogelijk.

 

 

  • Visarend 7

   Visarend 7

   Op een mooie locatie staat deze ruime en aan achterzijde ook nog uitgebouwde twee onder één kap woning.

   Lees meer
  • Iglo Tademastraat 49

   Iglo Tademastraat 49

   Iglo Tademastraat 49. Ruime en keurig onderhouden woning met vrijstaande stenen schuur/berging. Gelegen aan de rand van polder

   Lees meer
  • Woningaanbod

   Woningaanbod

   Bekijk het gehele aanbod van onze woningen hier.

   Woningaanbod bekijken
  • Verkoop

   Verkoop

   Jouw woning verkopen via Age Mulder Makelaardij.

   Lees meer
  • Aankoop

   Aankoop

   Een huis kopen doe je maar een paar keer.

   Lees meer

  Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.